Άρση μέτρων: Χαμός στις παραλίες και σήμερα – Με πετσέτες, αντηλιακά και… αντισηπτικά οι λουόμενοι! (ΦΩΤΟ)

Ο Μαγιάτικος καύσωνας συνεχίζεται και οι Αθηναίοι για ακόμη μια ημέρα έσπευσαν στις παραλίες της Αττικής για να δροσιστούν. Ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής κόσμος σχημάτιζε ουρές έξω από τις οργανωμένες παραλίες που άνοιξαν χθες για πρώτη φορά.

Πετσέτες, αντηλιακάmini ψυγειάκια, αλλά και αντισηπτικά αποτελούν τα βασικά αξεσουάρ των λουόμενων. Από Φάληρο μέχρι Βάρκιζα αλλά και μέχρι Κερατέα οι παραλίες γέμισαν από οικογένειες, παρέες και ζευγάρια που προτίμησαν να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί της Κυριακής ωστε να προλάβουν μια καλή θέση.

Ουρές σε οργανωμένες πλαζ στη Βουλιαγμένη:

oures1
oures2
Φωτογραφίες από οργανωμένες και μη παραλίες στον Άλιμο:
swim6
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του protothema.gr ο κόσμος είναι αρκετός, ενώ όλοι όσο μπορούν ειδικά στις ελεύθερες παραλίες προσπαθούν να διατηρούν και την απόσταση των δυο μέτρων για λόγους ασφαλείας.

Στις οργανωμένες παραλίες οι υπεύθυνοι προχωρούν σε απολυμάνσεις μόλις κάποιος φύγει από την ξαπλώστρα ενώ όπως έχει ανακοινωθεί τα καταστήματα που υπάρχουν στις 515 οργανωμένες παραλίες προσφέρουν μονάχα take away καφε, νερό ή αναψυκτικό, αλλά και κάποιο σνακ.

Ήδη ο κόσμος περιμένει και την άρση της απαγόρευσης για μετακινήσεις εκτός νομού έτσι ώστε να έχει ακόμη μια επιλογή ώστε να μην συγχρωτίζεται στις παραλίες της Αττικής αλλά να μπορεί να φύγει και προς Πελλοπόνησο ή προς τα βόρεια.

swim1
swim3
swim4
swim5
swim7
swim8
swim9
swim10
swim11
swim12
swim13
swim14

Χαμός και σε παραλίες της Βουλιαγμένης:

paralies4
paralies3
paralies2
paralies1

 

sea1
Παραλία στη Γλυφάδα