Έκαναν φάρσα με κλόουν και το «θύμα» παρολίγον να τους σκοτώσει με όπλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μερικές φορές η πλάκα από την τραγωδία απέχει μερικά δευτερόλεπτα κάτι που διαπίστωσαν οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές μιας έξυπνης φάρσας, η οποία παραλίγο να οδηγήσει στην εκτέλεσή τους.

Το concept ήταν απλό. Ο ένας από τους δύο σταμάταγε έναν περαστικό, από τον οποίο ζήταγε αναπτήρα και όταν του τον έδινε, άναβε μια φωτιά με κάτι που κρατούσε στο χέρι του, το πέταγε και μέσα από ένα προπέτασμα καπνού εμφανιζόταν ένας κλόουν με αρκετά τρομακτική όψη.

Το έκαναν σε πολλούς μέχρι την στιγμή που έστησαν το σκηνικό σε μια υπόγεια διάβαση και εντόπισαν έναν τύπο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Φτάνοντας δίπλα στον ένα φαρσέρ, ο τελευταίος του ζητάει ευγενικά μια φωτιά και όταν του δίνει τον αναπτήρα, ακολουθεί το κόλπο με τον καπνό και η ξαφνική εμφάνιση του κλόουν.

Ο τύπος που έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό βλέπει τον κλόουν να βαδίζει προς το μέρος του και σε δευτερόλεπτα εμφανίζει ένα περίστροφο με το οποίο σημαδεύει και τους δύο φαρσέρ.

Αυτοί έντρομοι του φωνάζουν να μην πυροβολήσει, ότι όλο αυτό είναι μια φάρσα και του δείχνουν ακόμη και το σημείο με την κρυμμένη κάμερα που βιντεοσκοπεί μια φάρσα που μεταβλήθηκε σε σκηνικό του τρόμου.

Ο κλόουν βγάζει την μάσκα του, του λέει να ηρεμήσει και μόνο τότε ο νεαρός βάζει το περίστροφο στην τσέπη του και φεύγει λέγοντάς τους να ωριμάσουν. Κάτι που μάλλον έγινε μετά τα όσα έζησαν….