Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας&Θράκης: Διάθεση Υγειονομικού Υλικού σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο και Μονάδες της Περιφέρειας! (ΦΩΤΟ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την ΕΣΠΕΑΜ/Θ για την χορήγηση υγειονομικού υλικού στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και τις Μονάδες της Περιφέρειας μας.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημά μας, μας διέθεσαν χίλιες (1.000) ιατρικές μάσκες και πενήντα (50) δοχεία αντισηπτικού υγρού των 500 ml, για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) της Περιφέρειας.

Η ανωτέρω ποσότητα διατέθηκε άμεσα:

Σε Μονάδες του Δ΄ ΣΣ με μέριμνα του Διοικητή του Σώματος,

Στο 212 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΚΙΧΝΕ στη Ξάνθη

Στην 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία (ΧΧ ΤΘΜ) στην Καβάλα.

Στο Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης (ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ)

Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΕΑΜ/Θ,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, Διοικητή του Δ΄Σώματος Στρατού, για την θερμή υποδοχή του και το γεγονός ότι μερίμνησε προσωπικά για την άμεση διάθεση του υγειονομικού υλικού στις ανωτέρω Μονάδες,

καθώς και τους:

  • Υποστράτηγο Παντελή Κατσαίτη, Διοικητή ΧΧ ΤΘΜ
  • Σμήναρχο (ΥΝ) Καλαντζή Μαρία, Διευθύνουσα του 212 ΚΙΧΝΕ
  • Αντισμήναρχο (Ι) Δημήτριο-Θαλασσινό Μαρτάκη, Διοικητή Α/Απ Χρυσούπολης
  • Αντισυνταγματάρχη (ΥΝ) Σαββίδου Παρθενόπη, Υπεύθυνη της Δνσης Υγειονομικού του Δ΄ΣΣ,

για την συνεργασία τους  στην επίτευξη της ανωτέρω προσπάθειας.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), βεβαιώνει πως θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλει στη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στις Μονάδες των ΕΔ, πεπεισμένη ότι οι ενέργειές της θα συνεχίσουν να τυγχάνουν της αμέριστης αλληλεγγύης Θεσμικών Φορέων,  Υπηρεσιών και προσώπων που αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στους «ακρίτες» συναδέλφους μας.