ΑΕΚ και Λουξ πλάι-πλάι για μία ακόμα χρονιά!

Για έβδομη συνεχή χρονιά η Λουξ βρίσκεται πλάι-πλάι με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελώντας υπερήφανο χορηγό του ιστορικού σωματείου.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο πλευρών είναι η ένδοξη ιστορία αλλά και το λαμπρό μέλλον! Η Λουξ ιδρύθηκε το 1950 και αποτελεί μια ιστορική και 100% Ελληνική εταιρεία ενώ η ΑΕΚ, με την τεράστια ιστορική αξία και κληρονομιά,αποτελεί ένα σωματείο που μετρά 96 χρόνια συνεισφοράς στον ελληνικό αθλητισμό. Η ανανέωση είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης έως τώρα συνεργασίας τους, η οποία μάλιστα για φέτος θα επιφυλάξει και πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου.

Η Λουξ νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη,ιδιαίτερα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο,να στηρίξει τη συνεργασία της με την ΑΕΚ και να βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε προσπάθεια,με σεβασμό πάντα στο ένδοξο παρελθόν της.

Η Λουξ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους και τη Διοίκηση της ΑΕΚ για τη διαρκή στήριξη και για την συνέχιση της συνεργασίας,ευελπιστώντας σε ακόμα περισσότερες νίκες και διακρίσεις με την είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο!