Αεροπλάνο συνετρίβη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – Κόπηκε στη μέση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το  αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης και κόπηκε στα τρία – Επέβαιναν 177 άτομα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι όλοι σώοι – Κλειστό το αεροδρόμιο  «Σαμπιχά Γκιοκτσέν»

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη διάλυση αεροπλάνου, Boeing 737-800, στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Το αεροπλάνο κόπηκε στα τρία όταν  βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης. Ο διάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την Κωνσταντινούπολη.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Επιβατικό αεροσκάφος κόπηκε στη μέση
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όταν ένα επιβατικό Boeing 737-800 εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο CNN Turk, τμήμα του αεροσκάφους τυλίχθηκε στις φλόγες, οι οποίες δεν εξαπλώθηκαν χάρη στην άμεση παρέμβαση των πυροσβεστικών αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα του ατυχήματος επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Από την πλευρά, η τουρκική εφημερίδα «Daily Sabah» μετέδωσε ότι όλοι οι επιβάτες έχουν καταφέρει να αποχωρήσουν με ασφάλεια από την άτρακτο του αεροσκάφους.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και το υπουργείο Μεταφορών, το οποίο ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν νεκροί.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο «Sabina Gokcen», το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της τουρκικής πόλης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Σμύρνη – Κωνσταντινούπολη.