Αλέξης Τσίπρας: Δείτε πώς διαφημιζόταν η κατοικία που νοίκιασε στο Σούνιο! (ΦΩΤΟ)

Διατηρητέο, ανακαινισμένο πλήρως το 2004, βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Σουνίου, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αγγελία μεσιτικού γραφείου για την εξοχική κατοικία που νοίκιασε ο Αλέξης Τσίπρας έναντι 500 ευρώ το μήνα.

Ο ιδιοκτήτης του, κάποιος κύριος ονόματι Περόνε, Ιταλικής καταγωγής, είχε αναθέσει σε γνωστό μεσίτη του Σουνίου την πώληση της βίλας του στο Κάτω Σούνιο, έναντι 1.200.000 ευρώ, ευελπιστώντας ότι όλο και κάποιος με την αντίστοιχη οικονομική επιφάνεια θα ενδιαφερθεί να το αγοράσει. Ο μεσίτης που το ανέλαβε, το προωθούσε στους πελάτες του και υποψήφιους αγοραστές ως μοναδικό ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Σουνίου, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό φωτογραφικό υλικό. Αδιαμφισβήτητα η θέση του ακινήτου είναι μοναδική, καθώς οι χώροι του απέχουν λίγα μόλις μέτρα από τα θαλασσινά νερά, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα, κάνοντας τον επισκέπτη να νιώθει μια απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση, σε απόσταση ούτε μιας ώρας από το κέντρο της Αθήνας και την πολύβουη Κυψέλη, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με παράγοντες της μεσιτικής αγοράς, το συγκεκριμένο ακίνητο-φιλέτο με τιμή ανά τ.μ. 8.571 ευρώ ήτοι 1.200.000 ευρώ για 140 τ.μ. μαζί με το παραθαλάσσιο οικόπεδο του ενός στρέμματος που το περιβάλει, τα 500 ευρώ ενοίκιο που δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός για τα τρία πρώτα χρόνια μίσθωσης του και τα 900 ευρώ για το τέταρτο έτος, δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα της real estate αγοράς του Σουνίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δίνει το μεσιτικό γραφείο, η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Σούνιο (Λαύριο) σε οικιστική ζώνη με έτος κατασκευής το 1945 και έτος ανακαίνισης το 2004. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση (ενδοδαπέδια θέρμανση) και χωρίζεται δε δυο επίπεδα. Διαθέτει δυο κουζίνες, δυο σαλόνια και δυο μπάνια. Βάσει της ίδιας περιγραφής χαρακτηρίζεται «ανακαινισμένο, βαμμένο, επιπλωμένο», κατάλληλο τόσο για εξοχικό όσο και για επαγγελματική χρήση. Η απόσταση του από τη θάλασσα είναι στα πέντε μόλις μέτρα. Στον περιβάλλοντα χώρο του ακινήτου υπάρχει πισίνα,αν κι αυτό το στοιχείο δεν προκύπτει μέσα από το επισυναπτόμενο φωτογραφικό υλικό της αγγελίας. Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο, τα κουφώματα είναι ξύλινα, υπάρχει playroom και ασανσέρ που διευκολύνει τους ενοίκους.

unnamed
Screenshot-_93_
Screenshot-_86__1_
Screenshot-_97_
Screenshot-_82_