Αλικαρνασός, Ηράκλειο: Μεθυσμένη δάγκωσε Αστυνομικό!

Είχε κληθεί σε συνδρομή βοήθεια σε μεθυσμένη γυναίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης και δέχθηκε επίθεση

Στην περιοχή της Αλικαρνασού στο Ηράκλειο αστυνομικός κατέληξε  στο Νοσοκομείο μετά από… δάγκωμα που δέχθηκε από μεθυσμένη γυναίκα την οποία είχε κληθεί να βοηθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/05) όταν το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας ζήτησε από το περιπολικό της βάρδιας να μεταβεί στην περιοχή της Αλικαρνασού καθώς μία γυναίκα βρίσκονταν στο οδόστρωμα και χρειάζονταν βοήθεια.

Οι άνδρες του περιπολικού έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν την γυναίκα ή οποία φαινόταν ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και βρίσκονταν στην μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.
Αμέσως οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταβεί στο σημείο για την γυναίκα και οι ίδιοι προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Η αντίδραση της γυναίκας ήταν μη αναμενόμενη… Σε έξαλλη κατάσταση δάγκωσε με μανία τον αστυνομικό.
Στο νοσοκομείο και ο αστυνομικός για τις πρώτες βοήθειες
Το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί για τη γυναίκα έφτασε στο σημείο όμως τελικά εκτός από εκείνη μετέφερε και τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

cretapost.gr