Ανησυχία για τον τρομοκράτη του ISIS (δεν είναι ο μόνος) που «μπαινοβγαίνει» στην Ελλάδα και ποζάρει στη Βουλή! (ΦΩΤΟ)

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star που δείχνει έναν άνδρα πρώην μαχητή του ISIS να ποζάρει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο εν λόγω άνδρας βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο των Αρχών Ασφαλείας, από τη στιγμή που ταυτοποιήθηκε κι εργαστηριακά καρέ – καρέ το πρόσωπό του, ως μαχητής του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Δεν είναι όμως ο μοναδικός ισλαμιστής που βρέθηκε στην χώρα μας.

, Ανησυχία για το τρομοκράτη του ISIS (δεν είναι ο μόνος) που «μπαινοβγαίνει» στην Ελλάδα και ποζάρει στη Βουλή!

«Υπάρχει και μια άλλη φωτογραφία που δείχνει αυτόν τον άνδρα να κρατάει όπλο… Εμφανίστηκε στη χώρα μας το 2018 και ήρθε να δει έναν ξάδελφό του στην Κομοτηνή αλλά τον Ιούνιο ήταν και πάλι Συρία» ανέφερε ο ερευνητής θεμάτων Διεθνούς Ασφάλειας – Τρομοκρατίας, Μάνος Μεϊμαράκης.

, Ανησυχία για το τρομοκράτη του ISIS (δεν είναι ο μόνος) που «μπαινοβγαίνει» στην Ελλάδα και ποζάρει στη Βουλή!

Επίσης σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Star, τα κυκλώματα των διακινητών κάνουν «χρυσές» δουλειές, αφού χρεώνουν 3.000 ευρώ το άτομο.

Μάλιστα οι διακινητές αναρτούν βίντεο σε κλειστές ομάδες στο Facebook, για να δείξουν πόσο γρήγορα και με ασφάλεια περνούν άτομα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, χωρίς να συναντήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Αυτά τα βίντεο είναι ουσιαστικά η διαφήμιση των διακινητών για τον τρόπο που μεταφέρουν τους μετανάστες.

Ακόμα πριν δύο μέρες οι διακινητές άφησαν μετανάστες στην Σύμη, στους οποίους έδωσαν και συγκεκριμένες οδηγίες διαμονής σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, να μην κυκλοφορούν σε κεντρικούς δρόμους και να περιμένουν μέχρι να τους μεταφέρει άνθρωπος του κυκλώματος στην Αθήνα.

newsbreak