Απάντηση Γαβριηλίδη σε Καρυπίδη για την κλήρωση: «Κινήθηκα βάσει νόμου»

O πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης πήρε θέση για τον τρόπο που διεξήχθη η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και απάντησε και στις αιχμές του προέδρου του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, διευκρίνισε ότι βάσει της ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες στις κληρώσεις και έπραξε με βάση το νόμο για την όλη διαδικασία.

Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε:

«Οι κληρώσεις φέτος και στις προηγούμενες φάσεις δεν είχαν κόσμο. Έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει η ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι εδώ, αν ο καθένας σχολιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης τότε είναι δικό του πρόβλημα. Είναι η 3η κλήρωση που γίνεται χωρίς κόσμο, η δεύτερη ομάδα για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Εγώ κινήθηκα βάση νόμου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ποιος θα μπει μέσα στον χώρο. Ήταν παρόντες οι υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο φάκελος με τις οκτώ ομάδες άνοιξαν μπροστά στην κάμερα και μπαίνουν μέσα στην κληρωτίδα απευθείας. Πως να νοθεύσω την κλήρωση; Υπάρχουν 8 όμοια μπαλάκια και τραβάω κάθε μπαλάκι χωρίς να ξέρω τι έχει μέσα το κάθε μπαλάκι. Εγώ παίρνω όρκο πως όλα έγιναν όπως έπρεπε.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, με δηλώσεις του, άφησε αιχμές για τη διεξαγωγή της κλήρωσης.