Απίστευτο και όμως ωμή πραγματικότητα! Τούρκοι που παραθέριζαν στη Σάμο έσπασαν στο ξύλο γέροντα γιατί τους ενοχλούσε η Χριστιανική μουσική που άκουγε στο ραδιοφωνάκι του! (EIKONEΣ – ΣΟΚ)

Επεισοδιακό ήταν το πρωινό της περασμένης Τετάρτης για έναν 73χρονο κάτοικος του Παγώνδα, καθώς όπως καταγγέλλει η οικογένεια του ξυλοκοπήθηκε άγρια απο τρεις άνδρες τουρκικής καταγωγής που παραθερίζουν στην περιοχή .

Ο συνταξιούχος σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, κάθονταν στα σκαλιά του σπιτιού του και άκουγε κάποια θρησκευτική εκπομπή στο ραδιόφωνο, όταν αντελήφθη έναν από την παρέα των τούρκων να έρχεται προς το μέρος του και να του ζητάει επιτακτικά να κλείσει το ραδιόφωνο, τραβώντας τον ταυτόχρονα και βίντεο στο κινητό του.

Ο 73χρονος αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές του με αποτέλεσμα σε ελάχιστα λεπτά να δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα απο τρία άτομα .

Μετά το περιστατικό, αναστατωμένοι κάτοικοι κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Προέδρου της κοινότητας, όπου και του εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους και την οργή τους.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γιώργο Τσάτσο , ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι κάθετα αντίθετος σε κάθε μορφή βίας και καταδίκασε το περιστατικό , υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος μέσα στις επόμενες μέρες προγραμματίζει τις ενέργειες του.

Ο άτυχος άνδρας φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στο ένα του πόδι. Ευτυχώς η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τους οικείους του 73χρονου στην Αστυνομία.

Απο την άλλη, οι τούρκοι αρνούνται ότι έγιναν έτσι τα πράγματα ρίχνοντας ευθύνες στον συνταξιούχο.

samos24.gr