Απειλητική και επικίνδυνη η Κυριακάτικη «Σελήνη του Κυνηγού»! Ποιος πολιτικός είναι… ευνοημένος!

Απειλητική και επικίνδυνη είναι η πανσέληνος της Κυριακής, γνωστή και ως «Σελήνη του Κυνηγού», καθώς θα συνοδεύεται από ακραία καιρικά φαινόμενα και αιφνίδια τρομοκρατικά χτυπήματα παγκοσμίως, ακόμα και στον ΟΗΕ!

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, στην Ελλάδα θα έχουμε έντονα γεωφυσικά φαινόμενα και σφοδρή «έκρηξη» στο Μεταναστευτικό, ενώ στην Αλβανία θα ξεσπάσουν συγκρούσεις διαδηλωτών με τις δυνάμεις ασφαλείας ύστερα από ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ζωή του Ντόναλντ Τραμπ θα κινδυνεύσει, ενώ στη νότια πλευρά του Μάντσεστερ θα συμβούν γεγονότα που θα σοκάρουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Αναμένεται μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη,
«έκρηξη» στο Μεταναστευτικό, συγκρούσεις διαδηλωτών
στην Αλβανία, σε κίνδυνο η ζωή του Ντόναλντ Τραμπ

Η πανσέληνος που πραγματοποιείται αύριο στις 23:07:45 τη νύχτα στην 20ή μοίρα του Κριού φέρνει έντονες και προκλητικές όψεις που θα αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας. Είδαμε ήδη τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή και το ντόμινο κατολίσθησης του δολαρίου και του ευρώ, προβλέψεις που πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε.

Η χώρα μας αναμένεται να ζήσει δραματικές στιγμές στο Προσφυγικό, με αύξηση των ροών από την Τουρκία και μετακίνηση χιλιάδων μεταναστών προς τη χώρα μας. Δύσκολο, όμως, θα είναι το διάστημα του επόμενου μήνα και για τη γειτονική χώρα, η οποία είναι Σκορπιός και θα επηρεαστεί έντονα, με σοβαρά επεισόδια στο εσωτερικό της και με ακόμη μία ισχυρή κατάρρευση της λίρας.

Αυτό το δύσκολο τοπίο θα σημάνει και την αρχή του τέλους του αρχηγού της; Γεωφυσικά, η κατάσταση δεν θα είναι καλή, καθώς αναμένεται νέος μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη.

Ποιοι μπαίνουν στο «στόχαστρο»

Οι Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία, Ιταλία και Αμερική είναι στο στόχαστρο τρομοκρατικών χτυπημάτων και πρωτόγνωρων ισχυρών καιρικών φαινομένων, ενώ η αθέτηση οικονομικών συμφωνιών θα τινάξει στον αέρα την παγκόσμια μπάνκα.

Έπειτα από 84 χρόνια ο Ουρανός εισήλθε στον Ταύρο (οικονομία) και θα παραμείνει εκεί ως τον Απρίλιο του 2026, επηρεάζοντας απρόβλεπτα τις χρηματιστηριακές αγορές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ο Μάρτιος του 2020 παρουσιάζει τάσεις παγκόσμιου οικονομικού κραχ, επηρεάζοντας την Κίνα, αλλά και την Αμερική, με συγκρούσεις στις συναλλαγές και προβλήματα στο εμπόριο που ενισχύεται από το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου.

Ο Πλούτωνας δίνει από τη θέση του αγώνες συναισθηματικής εξουσίας με «αδίστακτους» πρωταγωνιστές, κρίσεις σχέσεων, εκφοβισμούς, σεξουαλική κακοποίηση, επιδημίες, αποκαλύψεις κυβερνητικών απορρήτων από μυστικές υπηρεσίες, δολοφονίες, πολιτικές και διπλωματικές κόντρες.

Η κυριακάτικη πανσέληνος δέχεται επιρροή από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, της αλυσοδεμένης πάνω στον βράχο γυναίκας που προσφέρεται ως θυσία στον δράκο, η οποία όμως ελευθερώνεται από τον ήρωά της Περσέα. Έτσι και η χώρα μας μοιάζει να βιώνει το μαρτύριο του Προμηθέα, καθώς τρώνε τα σωθικά της, όμως θα αναστηθεί σαν τον φοίνικα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός πολιτικός που ευνοείται στο θέμα των οικονομικών, εργασιακών και φορολογικών, παρότι θα ξεσπάσουν κόντρες με την αντιπολίτευση. Αλέξης Τσίπρας και Γιάνης Βαρουφάκης, πάντως, δεν ανήκουν στους ευνοημένους του φαινομένου.

Espresso