ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ «ΣΕΙΣΜΟΣ»: Αυτές είναι οι ΣΤΕΝΕΣ σχέσεις του Ερντογάν με το ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι σχέσεις την Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστές γενικά, όμως δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό σχετικές λεπτομέρειες και το πώς ο Ερντογάν χρηματοδοτούσε την οργάνωση για να χτυπήσει τους Κούρδους.

Σε αυτή την ιστορία έπαιξε σημαντικό ρόλο το πετρέλαιο. Το 2015 το Ισλαμικό κράτος ήλεγχε 13 πετρελαιοπηγές στο Ιράκ και 7 στην Συρία (συνολικά 20!). Μέχρι τη διάλυσή του κατάφερε να βγάλει περίπου 3 δις δολάρια τα οποία πήγαν σε άγνωστη κατεύθυνση ως λαθρεμπόριο.

Τον Νοέμβριο του 2015, στην σύνοδο κορυφής των G20 στην Αττάλεια, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκάλυψε στοιχεία για το λαθρεμπόριο πετρελαίου μεταξύ Τουρκίας και Ισλαμικού Κράτους ξεσκεπάζοντας τον ρόλο του Ρ. Τ. Ερντογάν.

Μάλιστα, η ρωσική πλευρά δεν σταμάτησε εκεί και κατηγόρησε ευθέως την οικογένεια Ερντογάν για το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Φυσικά ο Ερντογάν έχει διαψεύσει επίσημα τα όσα είπε ο Πούτιν χωρίς όμως να αποδείξει ότι τα στοιχεία ήταν ψευδή.

Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε έναν από τους επικεφαλής της «εταιρείας» πετρελαίου του Ισλαμικού Κράτους να έχει επισκεφθεί το γραφείο του Ερντογάν, ενώ σε μια πιο κάτω φωτογραφία βλέπουμε τον άνθρωπο «κλειδί» να είναι με τους φίλους του, μεταξύ των οποίων είναι και τρομοκράτες τζιχαντιστές:

Και ακόμη κάποιοι αναρωτιούνται εάν ο Ερντογάν θα απελευθερώσει τζιχαντιστές στη Συρία που θα κατακλύσουν την Ευρώπη;

voicenews