ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για το «ΕΜΙΡΑΤΟ» της ΚΡΗΤΗΣ! ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΩΣΚΟΛΟ: «ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των ΕΛ.ΠΕ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος έχει δώσει μεγάλο αγώνα για να αναδείξει το πλούτο που κρύβεται στο Αιγαίο εδώ και χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γ. Σαχίνη, δήλωσε πως τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης είναι δύο φορές μεγαλύτερα από αυτά της Αφροδίτης και τρεις φορές μεγαλύτερα από αυτά του Ισραήλ!

Εν συνεχεία είπε πως το κοίτασμα της Κυπαρισσίας μπορεί να δώσει απόθέματα για 130 χρόνια και όχι για 70.

Ο καθηγητής έκανε και μία αποκάλυψη για τον κόπλο της Μεσσαράς, όπου εκεί όπως είπε βρίσκονται 19 ηφαίστεια, όπου τα αποθέματα είναι τα μεγαλύτερα του κόσμου!

Αναλυτικά τα σημαντικότερα σημεία:

Ο καθηγητής τόνισε ότι ο πλούτος του φυσικού αερίου νότια της Κρήτης είναι αμύθητος και μπορεί να αναγορεύσει τα ΕΛ.ΠΕ σε βασικό κορμό ανάπτυξης της χώρας, αφού οι ποσότητες αυτές μπορούν να λύσουν το ενεργειακό ζήτημα της Ε. Ε. για τα επόμενα 70 χρόνια.

Όπως είπε οι διαρροές της κλειστής σύσκεψης με τις ανακοινώσεις εκτιμήσεων από τα ΕΛ.ΠΕ, είναι υπαρκτές, το ερώτημα είναι γιατί με τέτοια δεδομένα φυσικού πλούτου που διαρκώς θα αποκαλύπτονται, η κυβέρνηση ετοιμάζεται ουσιαστικά να χαρίσει τα ΕΛ.ΠΕ σε έναν ιδιώτη επιχειρηματία, σύμφωνα με την neakriti.gr

Ο Αντώνης Φώσκολος κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μη προχωρήσει στο ξεπούλημα των ΕΛ.ΠΕ, ιδίως τώρα που μόνο σύμπτωση δεν είναι ο υπολογισμός των 280 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου σε έναν μόνο από τους 16 ανάλογους στόχους νότια της Κρήτης, ποσότητα που κι ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον ίδιο ακριβώς αριθμό πριν από 6 χρόνια.

Δείτε το βίντεο: