ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Γνωστός επιχειρηματίας των Μεσογείων συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του!

Γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του! Ο 52χρονος, με επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή των Μεσογείων, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη μετά τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού.

Η ανατριχιαστική ιστορία ξεκινά πριν από περίπου τρία χρόνια όταν το μικρό κορίτσι πήγαινε κάποιες φορές στο σπίτι του πατέρα της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει. «Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι ο μπαμπάς, με έβαζε να καθίσω πάνω στα γεννητικά του όργανα» φέρεται να είπε η ανήλικη. Στη συνέχεια, και μετά από πολύ προσεκτική προσέγγιση από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, φέρεται να τους αποκάλυψε ότι «υπήρξε και προσπάθεια σεξουαλικής πράξης που όμως δεν ολοκληρώθηκε», αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει ακριβώς το πότε έγινε αυτό. Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια μέχρι το μικρό παιδί να βρει το κουράγιο και να εξιστορήσει στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί.

Σε βάρος του 52χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τελικά συνελήφθη αφού είχε εξαφανιστεί για περίπου 15 μέρες. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι για «γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση με ανήλικη, μεταξύ συγγενών» και νωρίς το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο 52χρονος, που έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του σπιτιού, είναι πολύ γνωστό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, είχε αναπτύξει και κοινωνικό έργο σε δήμο της περιοχής αλλά φαίνεται ότι αδιαφόρησε για την παροιμία «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Ειδικότερα, στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παρόμοιο αδίκημα και συγκεκριμένα για «ασέλγεια σε βάρος ανήλικης έναντι αμοιβής». Τότε το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υπάλληλος στην εταιρία που διατηρεί.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων συνεχίζουν την έρευνα τους για τυχόν και άλλα θύματα και δεν αποκλείεται να ζητήσουν και δημοσιοποίηση των στοιχείων του 52χρονου.

zougla.gr