ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο δημοφιλής Έλληνας ράπερ SNIK, oι τσαμπουκάδες στα μαγαζιά με τους μπράβους και ο εν ενεργεία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ της ΕΛ.ΑΣ που τον ακολουθεί πιστά! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Snik: Το πραγματικό του όνομα και η δουλειά του εκτός από το ραπ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν στη μουσική σκηνή, έχει βρει το έτερον ήμισυ στο πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και δεν ασχολείται μόνο με τη μουσική. Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστή η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

O Snik όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, βρίσκεται στο απόγειο της ραπ καριέρας του εξαργυρώνοντας τη φήμη που έχει κερδίσει.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννούλης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, δεν ασχολείται μόνο με το ραπάρισμα. Ο Snik έχει το δικό του κουρείο στην περιοχή της Ακρόπολης εδώ και έναν χρόνο.

Ο Snik , οι “φουσκωτοί” και ο εν ενεργεία αστυνομικός που έχει στην … φύλαξή του!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν κυκλοφορεί μόνος του απ΄ότι ο ίδιος μάλιστα παραδέχεται στο παρακάτω βίντεο που θα δείτε. Έχει μαζί του 4,5 “φουσκωτούς” φίλους του προκειμένου να τον… φυλάνε από τις κακοτοπιές!

https://www.youtube.com/watch?v=royVcdCiEq4&feature=share&fbclid=IwAR0iSnEF524FooabbELUb-pjT7j136YwDn_A1J_0a_5vWZb3EaAyUD86EuI

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “Alerttv”, ένας από τους “φουσκωτούς” του Snik, είναι εν ενεργεία αστυνομικός και υπηρετεί τώρα στην Ομάδα ΔΙΑΣ των Αθηνών. Είναι 29 χρονών, ανύπαντρος με καταγωγή από την Φωκίδα. Σύμφωνα με καταγγελίες ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον εν ενεργεία αστυνομικό προκαλούν φασαρίες σε μαγαζιά δημιουργώντας τσαμπουκάδες!

Μάλιστα πηγές λένε ότι ο εν λόγω ένστολος πριν τον Snik, δούλευε πορτιέρης σε μαγαζιά στο Μπουρνάζι λόγω της σωματικής του διάπλασης, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το “Alerttv”.  Πολλοί μάλιστα μιλούν για ενασχόλησή του και με αναβολικά.

Μήπως ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε να δώσει εντολή για διερεύνηση του θέματος;

Μάλιστα ο αστυνομικός έχει παίξει και σε βίντεο κλιπ του γνωστού τραγουδιστή φορώντας μια κιτρινόμαυρη μάσκα στο πρόσωπό του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 

Ο τσαμπουκάς με τον έγχρωμο και το βίντεο με το ξύλο που κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες 

Οι “φουσκωτοί” του Σνικ πριν καιρό είχαν στριμώξει έναν έγχρωμο (1.60 – 55κιλά) – (δείτε τη φωτό παρακάτω) σε ένα μαγαζί μάλλον στο Γκάζι, για άγνωστους λόγους. Κάποιος είχε τραβήξει βίντεο και το ανέβασε στο YouTube το οποίο κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες μόλις το έμαθαν από την υπηρεσία του αστυνομικού γιατί φαινόταν και ο ίδιος να τραμπουκίζει τον έγχρωμο. Αυτός ήταν ο λόγος που μετακινήθηκε στην Ομάδα ΔΙΑΣ Αθηνών χωρίς όμως να γίνει κάποια ΕΔΕ. Απλώς τον μετακίνησαν.

Σας υπενθυμίζουμε και το περιστατικό με δημοσιογράφο της Φαίης Σκορδά και τους “φουσκωτούς” του Snik – (Δεν φαίνεται στο βίντεο ο αστυνομικός) 

Ο Snik κατεβάζει το μικρόφωνο της ρεπόρτερ! Έξαλλη η Φαίη Σκορδά!

Απίστευτη συμπεριφορά του ράπερ και των φίλων του προς τη δημοσιογράφο.
Η Μαίρη Αρώνη, η δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό, προσεγγίζει τον Snik για να του αποσπάσει μια δήλωση. Φίλοι του ράπερ που τον συνοδεύουν, συγκεντρώνονται γύρω του για να τον προστατεύσουν από την “επικίνδυνη” ρεπόρτερ. Ένας εξ αυτών της κατεβάζει το μικρόφωνο.

Η δημοσιογράφος περιμένει τον Snik, μήπως σταθεί πιο τυχερή τη δεύτερη φορά και καταφέρει να τον πείσει να κάνει μία δήλωση. Εκείνος και οι συνοδοί του την προσπερνούν και μάλιστα, ο τραγουδιστής δίνει μια ειρωνική απάντηση στην ερώτησή της.

Μετά την προβολή του βίντεο στο Πρωίνό, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε έξω από τα δόντια για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του ράπερ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=zbEzTCqGHu4&feature=emb_title