Απολογισμός των αιμοδοσιών της Λουξ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Με γνώμονα την ανάδειξη της σημασίας και της αναγκαιότητας της εθελοντικής προσφοράς σε αίμα, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες της Λουξ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδικότερα, από το πανελλαδικό πρόγραμμα αιμοδοσιών συγκεντρώθηκαν 158 μονάδες αίματος χάρη στην πολύτιμη συμβολή του κοινού, το οποίο χάρισε σε συνανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, το αίμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αιμοδοσίες του ΕΕΣ και της Λουξ πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις και δήμους ανά την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο δήμο Περιστερίου, όπου συγκεντρώθηκαν 13 μονάδες αίματος, στα Ιωάννινα όπου συγκεντρώθηκαν 55 μονάδες, στην Κέρκυρα όπου  συγκεντρώθηκαν 25 μονάδες, στην Πάτρα όπου συγκεντρώθηκαν 30 μονάδες αίματος ενώ από τις αιμοδοσίες του δήμου Αμαρουσίου και Μαραθώνα συγκεντρώθηκαν 15 και 20 μονάδες αντίστοιχα.

Η αγαστή συνεργασία της Λουξ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πέτυχε αποτελεσματικά το στόχο της, αφενός να συγκεντρωθούν σημαντικές ποσότητες αίματος και αφετέρου να  ευαισθητοποιηθεί το κοινό ως προς την προσφορά άνευ ανταλλάγματος. Τόσο η εταιρεία όσο και ο οργανισμός,ευελπιστούν σε ανάλογη μελλοντική συνεργασία προσβλέποντας στην ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.