Αρπαγή 10χρονης: Αρνείται τις περισσότερες κατηγορίες η 33χρονη – Επίθεση Νουλέζα σε Κούγια! (BINTEO)

«Να σταματήσει το σόου ο κ. Νουλέζας, δεν πουλάμε το παιδί» είπε η δικηγόρος της 10χρονης τονίζοντας ότι ισχύει η πρόταση που δέχθηκαν για συμβιβασμό
Καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας δεν έγινε σε βάρος της 10χρονης μαθήτριας από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της αρπαγής της από την 33χρονη «κοκκινομάλλα». Αυτό ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, λίγο πριν η εντολέας του περάσει το κατώφλι της 1ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθεί.

«Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης», σημείωσε ο κ. Νουλέζας. Ο ίδιος έκανε και σφοδρή επίθεση σε βάρος του δικηγόρου της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, για τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι του ζητήθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με χρήματα από την πλευρά της 33χρονης.

«Είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο να δημοσιοποιούμε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγινε οποιαδήποτε οικονομική πρόταση. Έγινε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κούγια για τις επιθέσεις που δέχομαι στα τηλεοπτικά κανάλια. Τη συνάντηση ανέβαλα εγώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Είναι πάρα πολύ άδικο για τα προσχήματα και για το βωμό της δημοσιότητας που πάντοτε επιδιώκει, να γίνονται επιθέσεις σε βάρος συναδέλφου», τόνισε ο κ. Νουλεζας.

«Να σταματήσει το σόου ο κ. Νουλέζας, δεν πουλάμε το παιδί»
Η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 10χρονης μαθήτριας, ύστερα από την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Νουλέζας κατά του κ. Κούγια, τοποθετήθηκε και εξαπέλυσε μύδρους κατά του δικηγόρου της «κοκκινομάλλας». «Είναι κρίμα να ξεχνάει και να μπερδεύεται. Να σταματήσει το σόου, να σοβαρευτεί και να σταματήσει να στέλνει μηνύματα. Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν πουλάμε το παιδί. Μιλάμε με δικόγραφα κι όχι με μηνύματα», τόνισε σε έντονο ύφος η Ανθούλα Ανάσογλου και πρόσθεσε πως «ό,τι είπε ο κ. Κούγιας ισχύει» αναφερόμενη στην πρόταση της πλευράς της κατηγορούμενης για συμβιβασμό.