Ατρόμητος: Καμία εν βρασμώ απόφαση για Αναστασίου!

Στον Ατρόμητο επικρατεί «βαρύ» κλίμα για τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο οι Περιστεριώτες θα αποφασίσουν ψύχραιμα τις επόμενες ημέρες αναφορικά με το μέλλον της τεχνικής ηγεσίας

Με το «αριστερό» έχει ξεκινήσει τη σεζόν στη Super League 1 ο Ατρόμητος, που το Σάββατο (21/09) γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε τέσσερα παιχνίδια, απ’ τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), παραμένοντας δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου – ο οποίος δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας- μετά το φινάλε «καθρεπτίζουν» και τη δυσφορία που υπάρχει για την ως τώρα πορεία της ομάδας, που φέρνουν τον Έλληνα τεχνικό σε δύσκολη θέση από νωρίς στη σεζόν.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να ληφθεί κάποια απόφαση εν βρασμώ και δίχως «καθαρό» μυαλό. Άλλωστε ο Ατρόμητος έχει λειτουργήσει με αυτή τη λογική και σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και ο Γιώργος Σπανός δεν θέλει να πάρει απόφαση χωρίς ψυχραιμία.

Η διοίκηση θα έχει συνάντηση με τον Αναστασίου τις επόμενες ημέρες, όμως όλα δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκείνος θα βρίσκεται στον πάγκο των Περιστεριωτών στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική (28/09, 20:00). Ο συγκεκριμένος δε αγώνας θα είναι «τελικός», όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου της Αρκαδίας.

Έτσι όπως φαίνεται οι αποφάσεις θα ληφθούν προσεχώς και με βάση και το αποτέλεσμα του αγώνα με τους Αγρινιώτες. Ενδιαφέρον έχει πάντως και το στατιστικό στοιχείο ότι και ο Νταμίρ Κάναντι στο ξεκίνημά του στον Ατρόμητο τη σεζόν 2017/18 δεν είχε σημειώσει νίκη στους πρώτους τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα, μετρώντας πάντως ισάριθμες ισοπαλίες, δίχως ήττα. Οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες, ωστόσο δείχνουν τη διάθεση του συλλόγου να δίνει πίστωση χρόνου, εφόσον πιστεύει πως η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.