Βασιλακόπουλος: Ο γιατρός στην Κέρκυρα δεν παρέλυσε από το εμβόλιο – Εμβολίαζε κόσμο εκτός σειράς

Όπως καταγγέλλει ο καθηγητής, εις βάρος του γιατρού έχει διαταχθεί ΕΔΕ – Είχε απομακρυνθεί από την θέση του γιατί παραβίασε την προτεραιότητα

Να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με το περιστατικό «παράλυσης» των κάτω άκρων σε γιατρό στην Κέρκυρα μετά τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό επιχείρησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Πάντως μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο καθηγητής δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ασθένεια του γιατρού. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση».

Παράλληλα ο κ. Βασιλακόπουλος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη: «Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», είπε.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη του γιατρού για το πώς κυκλοφόρησε η είδηση. Όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου ενημέρωσης που αποκάλυψε την ασθένεια του γιατρού είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε κατά παρέκκλιση της σειράς που έχουν ορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

Όπως αναφέρει το τοπικό corfutvnews.gr, ο εν λόγω γιατρός είναι ο Σπύρος Σκιαδόπουλος, ο οποίος εισήχθη στο γενικό νοσοκομείο του νησιού, ενώ μάλιστα οι γιατροί του έκαναν και παρακέντηση για να διαπιστώσουν κατά πόσο ο εμβολιασμός είχε σχέση με τα συμπτώματα τα οποία ο ίδιος δήλωσε πως αισθάνεται.