Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην ανακρίτρια ο πρώην προπονητής για να απολογηθεί!

Στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της 11χρονης αθλήτριας βρίσκεται ο 38χρονος προπονητής της.
Το κατώφλι της ανακρίτριας, για να απολογηθεί πέρασε 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοϊας.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με τρεις πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, εκ των οποίων οι δύο σύμφωνα με την δίωξη που έχει ασκηθεί εναντιον του αφορούν ανήλικο θύμα.

Σ΄ότι έχει να κάνει με το κατηγορητήριο, το οποίο και συντάχθηκε εναντίον του, αφορά κατ΄εξακολούθηση απλοπλάνηση ανηλίκου, κατ΄εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, πράξεις οι οποίες αποτελούν βαριά εγκλήματα κατά της γενετήσια ελευθερίας, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα.

Από την πλευρά του ο 38χρονος είχε δηλώσει δημόσια, πως δεν είχε ερωτική σχέση με την αθλήτρια που σήμερα είναι 20χρονών, όταν αυτή ήταν 11 αλλά κάποια χρόνια αργότερα. Επίσης ισχυρίζεται ότι δεν υφίσταται θέμα βιασμού, καθώς σχετίστηκε ερωτικά με την θέληση της αθλήτριας, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος ήθελε να φύγουν μαζί από το σπίτι της…