Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για τα «πυρομαχικά» των αναρχικών στο διαμέρισμα των Εξαρχείων: «Ήταν υλικά ανακαίνισης»! (βίντεο)

Όταν οι ιδεοληψίες κυριαρχούν τότε οι άνθρωποι τείνουν να μην λένε αυτό που βλέπουν αλλά αυτό που θέλουν να δουν και έτσι τα ευρήματα στο διαμέρισμα-γιάφκα στα Εξάρχεια, όπου και βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες, καπνογόνο και πέτρες, η βουλευτής Πέτη Πέρκα του ΣΥΡΙΖΑ τα είδε ως «υλικά ανακαίνισης»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να δικαιολογήσει τους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων με καταπληκτικά επιχειρήματα όπως «κάποια τα χρειάζονταν διότι έκαναν ανακαίνιση»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκλήθη ως καλεσμένη στο κανάλι «Ε» να σχολιάσει την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια χάρη στην οποία αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Η βουλευτής λοιπόν μάλλον προς έκπληξη των υπολοίπων καλεσμένων, όχι μόνο δεν είδε κάτι ύποπτο στο εν λόγω διαμέρισμα, αλλά δικαιολόγησε την ύπαρξη υλικών και αντικειμένων λέγοντας πως οι πέτρες που βρέθηκαν εκεί ήταν επειδή «Κάποιος έκανε ανακαίνιση»!

Υπενθυμίζεται πάντως πως σύμφωνα με την αστυνομία το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές.

Συνεπώς ακόμα και το «κβαντικό» επιχείρημα της… ανακαίνισης δεν έχει καμία απολύτως λογική ούτε στην επιστήμη της Κβαντομηχανικής. Νομίζουμε ότι ακόμα και οι Σρόντιγκερ-Αϊνστάιν θα εγκατέλειπαν κάθε προσπάθεια συννενόησης.

Δείτε το βίντεο: