«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ με Σαραφόπουλο!

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ στη Δράμα, μετά το ρατσιστικό παραλήρημα κατά του Ιβάν Σαββίδη από τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στάθη Σαραφόπουλο.
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η απαράδεκτη ανάρτηση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα, που καταφέρθηκε με ακραίους χαρακτηρισμούς κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, έκανε δημόσια τοποθέτηση μέσα από τα Social Media αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου προέβη σε ρατσιστική επίθεση κατά του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, με τον ίδιο να ανασκευάζει την δήλωση του και να σημειώνει: «Ζητώ συγνώμη για την ανάρτηση μου που αφορούσε τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ την Ελληνική καταγωγή του!».

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στη Δράμα που ανέφερε: «Καίρια επερώτηση προς τον υπερέλληνα πρώην βουλευτή της ΝΔ, και οπαδό της ομάδας του Μάνταλου, κ. Σαραφόπουλο:

Δηλαδή ρε συ Στάθη, οι χιλιάδες απόγονοι Ποντίων, που μετοίκησαν στον Νομό Δράμας από την Τουρκία και τη Σοβιετική Ένωση, και που σε εξέλεξαν με την ψήφο τους, είναι Τούρκοι, Αρμένιοι, Γεωργιανοί, Ουκρανοί και Τσετσένοι;

Αιδώς Στάθη! Ήσουν και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Επιτροπή Προσφύγων και Δημογραφίας…. Όνειδος!

Συνέχισε να καλλιεργείς τις κίτρινες ντομάτες σου και τα τζίτζιφα και άφησε κατά μέρους τις δημόσιες τοποθετήσεις. Ντροπή της Δράμας….».