Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: Ακραία συκοφαντική δυσφήμιση, τίποτα από αυτά δεν έχει συμβεί! [βίντεο]

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα αλλά και της Κατερίνας Γερονικολού έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα.

Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει…Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».
Υπενθυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά από όσα αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα το πρωί της Τρίτης όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού περιέγραψε τη δική της εμπειρία.

Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Κιμούλης με την εκπομπή: