Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης κατά του δικηγόρου του Ροδίτη! «Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου, ποιο ελαφρυντικό;» – Δείτε βίντεο

«Το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου, ποιο ελαφρυντικό;»  ούρλιαξε η μάνα της άτυχης φοιτήτριας

Ιδιαίτερα έντονο ήταν και σήμερα το κλίμα στη δίκη της δολοφονίας Τοπαλούδη με την έδρα να αποφασίζει ομόφωνα την ενοχή των δύο κατηγορούμενων -Μανώλη Κούκουρα και Αλέξανδρο Λουτσάι- που βίασαν και σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια.

Την ώρα που αγόρευε στο δικαστήριο ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στο άκουσμα του αιτήματος αναγνώρισης του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.

«Δεν γυρνάει πίσω το παιδί μου. Ποιο ελαφρυντικό; 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου».

Η μητέρα αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας και με το ακροατήριο να την χειροκροτεί. Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που η μητέρα βγαίνοντας έξω από το δικαστήριο είδε τα μέλη φεμινιστικών οργανώσεων που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς. Αρκετές γυναίκες φώναζαν συνθήματα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία για τη δολοφονία και τον βιασμό της κοπέλας.

Τότε η μητέρα της Ελένης προσπάθησε να ξεφύγει από όσους την κρατούσαν για να την ηρεμήσουν και κατευθύνθηκε προς τις συγκεντρωμένες γυναίκες φωνάζοντας: «Η ζωή μου καταστράφηκε. Πού είναι οι άντρες με μπέσα».

Δείτε το βίντεο με τον σπαραγμό της μάνας:

Μετά την έξοδό της από τη δικαστική αίθουσα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη οδηγήθηκε σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο, διότι δεν αισθάνεται καλά. «Ποτέ μην ξεχαστεί τί κάναν στην Ελένη καμία άλλη δολοφονία» φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο, μέλη οργανώσεων, κ.ά.

protothema.gr