Δίκη Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της Ελένης – Αυτοί οι εγκληματίες σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδειες!(ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια ζητά η μητέρα της άτυχης Έλένης Τοπαλούδη – «Εμένα με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου»  λέει για τους δύο δράστες

«Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε σημερινή της συνέντευξη, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου εχθές να καταδικάσει τους δύο βιαστές και δολοφόνους της άτυχης φοιτήτριας σε ισόβια. «Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, στο βαθμό που έπρεπε με την ανώτερη των ποινών» είπε η κα Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ANT1.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ομόφωνα επέβαλε στον καθένα από τους δυο κατηγορούμενους τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή: Ισόβια για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και 15 έτη κάθειρξης για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού. Οι δυο κατηγορούμενοι, ο 23χρονος Ροδίτης και ο 21χρονος αλβανικής καταγωγής συγκατηγορούμενός του «υποδέχθηκαν» την απόφαση αμίλητοι με ψυχραιμία ή ενδεχομένως ψυχρότητα.

H μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε τα ισόβια «να είναι πραγματικά ισόβια» και όσο ζουν οι δολοφόνοι του παιδιού της να παραμείνουν στη φυλακή, προκειμένου και άλλοι εν δυνάμει βιαστές και εγκληματίες να παραδειγματιστούν και να φοβηθούν. «Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη ούτε παραδειγματική. Σε 8 χρόνια αυτοί οι στυγνοί εγκληματίες μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους, την υπέροχη Ρόδο… Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου» τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: «Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Ant1News.gr