ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Στηρίζουμε την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Τα Hondos Center και ο Όμιλος ΣΑΡΑΝΤΗΣ στηρίζουν το "Μαζί για το Παιδί"!

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος Σαράντη σχεδίασε και υλοποιεί ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τα Hondos Center το διάστημα 15-31 Ιουλίου για τη στήριξη της ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται από το 1996 για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, εκ των οποίων στα 10.000 σε συστηματική βάση. Το “Μαζί για το Παιδί” δεν λαμβάνει κρατικές ή ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις. Στηρίζεται αποκλειστικά σε ιδιωτικούς πόρους οι οποίοι προκύπτουν από τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και από χορηγίες και δωρεές εταιρειών, ιδρυμάτων και ιδιωτών.

Την ενέργεια πλαισιώνουν οι μάρκες του ομίλου, Noxzema, STR8, Wella Vidal, Carroten, Bioten, Orzene, τις οποίες θα μπορούν οι καταναλωτές να βρίσκουν σε προσφορά για το εν λόγω χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι μάρκες Vidal, STR8 (Deos & Shower) θα διατίθενται 1+1 δώρο, οι μάρκες Carroten, Bioten body, Orzene με έκπτωση -50% και τα προϊόντα Wella, Noxzema, Bioten face με έκπτωση -40%.

Με την αγορά των παραπάνω προϊόντων ο Όμιλος Σαράντη και τα Hondos Center στηρίζουν έμπρακτα τη δράση της ένωσης καλύπτοντας τις ανάγκες των υποστηριζόμενων μελών μέσω της διάθεσης προϊόντων φροντίδας της εταιρείας Σαράντης.