Δύο 24ωρα από την επίθεση του ΠΑΜΕ στους αστυνομικούς ΚΑΙ δεν έχει παρέμβει ακόμη Εισαγγελέας! (φωτο)

.έχουν περάσει δύο 24άωρα από την πορεία (05/10) ενάντια στην έλευση του Αμερικανού Πομπέο, από το ΠΑΜΕ
..εικόνες που έχουν αποτυπωθεί σε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό αποτυπώνουν μέλη του ΠΑΜΕ να επιτίθενται με εμφανώς ανθρωποκτόνο πρόθεση σε βάρος των Αστυνομικών της ΔΑΕΑ-ΜΑΤ και να χτυπούν..
..δύο 24άωρα και από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν έχει εκδοθεί επίσημη (ή ανεπίσημη) ενημέρωση για τις επιθέσεις σε βάρος των Αστυνομικών..
..δύο 24άωρα και δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της επίθεσης αν και τα πρόσωπά τους διακρίνονται καθώς δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους..
.. δύο 24άωρα οι Αστυνομικοί δικαίως σχολιάζουν τη σε βάρος των συναδέλφων τους επίθεση, ως εμπρόθετη απόπειρα ανθρωποκτονίας και αξιώνουν από την φυσική ιεραρχία να πράξει τα προβλεπόμενα εκ του νόμου ώστε οι υπαίτιοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη και να ασκηθούν όλα τα ενδικα μέσα..
..δύο 24άωρα και στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν “φέιγ βολάν” τα στοιχεία των δραστών της επίθεσης σε “επικήρυξη” για να εντοπισθούν όχι και τόσο δύσκολο καθώς είναι ενεργά μέλη της πολιτικής ζωής και των συνδικαλιστικών κινημάτων..
..δύο 24άωρα και δεν έχει παρέμβει Εισαγγελέας..
..σε περιστατικά που με μεγάλη ευκολία χαρακτηρίζονται περιστατικά “Αστυνομικής βίας” ένστολοι στην εκτέλεση του καθήκοντος, διασύρονται, παραπέμπονται σε Πειθαρχικά Συμβούλια και σε δίκες χωρίς τέλος..
..την Παρασκευή σε Σ/Τ στο ΥπΠΡΟΠΟ από τον αρμόδιο Υπουργό, διατυπώθηκε η θέση -με αφορμή το μεταναστευτικό οι δηλώσεις -«Είμαστε όλοι Γάλλοι, όταν υποφέρει η Γαλλία. Είμαστε όλοι Γερμανοί, όταν χτυπάνε το Μόναχο ή το Βερολίνο. Xαίρομαι που σήμερα αποφασίσαμε ότι είμαστε όλοι Έλληνες,για τη Λέσβο,τη Σάμο, τα νησιά και την ενδοχώρα. Γιατί είμαστε όλοι Ευρωπαίοι. Σε κοινή γη και πολιτισμό»..
..σε αυτή την περίπτωση για τους Αστυνομικούς που δέχθηκαν επίθεση από το ΠΑΜΕ.. ήταν ημέρα Σάββατο!!
Nantia Report #Athens #Greece Ελληνική Αστυνομία #journalist #opinion #news #riot