ΝΤΟΥ στα Εξάρχεια: ΜΑΤ σε ταράτσες πολυκατοικιών – Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ανέβουν στις ταράτσες – Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις από την αστυνομία – Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή των προσαχθέντων βρέθηκαν μολότοφ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=8E2V1e0vXFc&feature=emb_title

Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια κάνει περίπου από τις πεντέμισι το απόγευμα η Αστυνομία στα Εξάρχεια, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει κουκουλοφόρους να πάρουν θέσεις σε ταράτσες πολυκατοικιών, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν με στόχο να ρίχνουν από κει αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Ομάδα Δέλτα) πραγματοποιούν εφόδους σε κτίρια της περιοχής Εξαρχείων. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. Οι επιχειρήσεις επιτόπιου ελέγχου ξεκίνησαν από πολυκατοικία της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη. Η επιχείρηση στην πολυκατοικία έγινε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων επιχείρησε να μπει και να ανέβει στην ταράτσα. Διμοιρία των ΜΑΤ τους ακολούθησε και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές.  Αλλη ομάδα επιχείρησε να ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Στουρνάρη, αλλά και στη Σολωμού.  προσαγωγές έγιναν και από αυτά τα σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή των προσαχθέντων που έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ για να γίνει η διαδικασία της ταυτοποίησης βρέθηκαν βόμβες μολότοφ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ve6Nch6YSZU&feature=emb_title