Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου! (ΦΩΤΟ)

Ενα νέο στοιχείο στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Αστυνομία, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Την ανεύρεση αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε, μιλώντας στο iefimerida, ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας.

«Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Ηταν λίγες σταγόνες πάνω στο κρεβάτι. Εκτιμώ ότι θα άνοιξε η μύτη της κοπέλας, αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, «χτένισαν» όλο το δωμάτιο προκειμένου να βρουν τυχόν στοιχεία που να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση.

Μεταξύ των πρώτων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από το δωμάτιο και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι και το σεντόνι με τις κηλίδες αίματος.

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού
Η 34χρονη αστροφυσικός βρέθηκε στην Ικαρία τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον Κύπριο σύντροφό της για διακοπές. Σήμερα θα αναχωρούσαν από το νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο όπου εργάζονται και οι δύο. Τα ίχνη της 34χρονης, όμως, χάθηκαν χθες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το πρωί όταν ξύπνησε ο σύντροφός της δεν τη βρήκε στο δωμάτιο και αφού της τηλεφώνησε στις 10 π.μ., εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Άγιο Κήρυκο προς Φάρο. Αργότερα, ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους, με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να κλείνει λίγο αργότερα. Ο Κύπριος σύντροφος της 34χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 της Δευτέρας στις Αρχές και από τότε διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό της.

Η Αγγλίδα αστροφυσικός σε ομιλία της
Η 34χρονη Βρετανή ζει και εργάζεται στην Κύπρο και στην Ελλάδα βρέθηκε για διακοπές. Η εξαφανισθείσα έχει σπουδάσει αστροφυσικός και έχει μεγάλο πάθος με τις αθλητικές δραστηριότητες και τη φύση, για αυτό και αρχικά δεν παραξένεψε κανέναν το γεγονός ότι βγήκε για τρέξιμο τόσο πρωί. Η τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, στο Facebook, ήταν φυσικά από την Ικαρία και περιελάμβανε φωτογραφίες από τη θάλασσα αλλά και τα βράχια.

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Βρετανίδας στην Ικαρία
Εντωματαξύ, από χθες, ισχυρές δυνάμεις των Αρχών έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της 34χρονης Αγγλίδας που εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου βγήκε για τρέξιμο.

Αρχές και κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή από χθες το απόγευμα, όταν και έγινε γνωστό πως η γυναίκα αγνοείται, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο και drones. Ανδρες του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν φύλλο και φτερό και το δωμάτιο στο οποίο διέμενε το ζευγάρι, όπου και εντόπισαν το αίμα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ερευνώνται όλα τα σενάρια.

Εντωμεταξύ έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξαφάνιση της 34χρονης κάνουν οι φίλοι της.