Επιχειρεί να προλάβει πιθανή καταγγελία ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Ανακοίνωση εξέδωσε μέσω των δικηγόρων του ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, με την οποία ζητεί να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που, όπως τονίζεται, ο ίδιος αγνοεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι θα υπήρχαν αυτές τις ημέρες καταγγελίες και αναφορές εις βάρος του και με αυτή την κίνηση θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις.

Η ανακοίνωση

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

»Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει.

Λίγα λεπτά μετά την παραπάνω ανακοίνωση, ακολούθησε μία ανάρτηση της ηθοποιού Πηνελόπης Ανασταστοπούλου, στην οποία αναφέρεται το εξής: «Είσαι πιο ισχυρή από ό,τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις».

Παράλληλα, ακολούθησε ακόμα μία ανάρτηση με υπονοούμενα, αυτή τη φορά από τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος έγραψε στο Instagram: «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή εγώ δεν το είχα ξανακούσει;».