Ζεφύρι: Αναζητείται ο αστυνομικός που χαστούκισε 11χρονο

Τον αστυνομικό, ο οποίος χαστούκισε τον 11χρονο Ρομά στο Ζεφύρι αναζητά η υπηρεσία του.
O αστυνομικός που χαστούκισε το 11χρονο παιδί στο Ζεφύρι, προκαλώντας του τραυματισμό, αναζητείται από την υπηρεσία του.

Ο Στράτος Μπαλάσκας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, αποκάλυψε ότι «ο συνάδελφος αναζητείται, τον ψάχνουν παντού, έχει εξαφανιστεί» τόνισε μιλώντας στο Open TV.

Εκτίμησε δε, πως ο συνάδελφός του θα εμφανιστεί καθώς περάσει το χρονικό όριο του αυτοφώρου. Ο κ. Μπαλάσκας είπε ακόμη πως ο εν λόγω αστυνομικός είχε απασχολήσει και άλλη ΕΔΕ και χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα παρορμητικός» και με «έξαρση ψυχικής ορμής». Κατά την άποψή του «δεν έχει θέση στο σώμα», τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχουν αρμόδιοι θεσμοί που θα το κρίνουν αυτό.

Τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την άμεση παρέμβαση της φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας και την αποπομπή του αστυνομικού από το σώμα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν 42.000 αστυνομικοί και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο «έχουμε επτά ελεγκτικούς μηχανισμούς για να πατάξουμε τέτοια περιστατικά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπεράσπιση της οικογένειας και του μικρού ανέλαβε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.