Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ -«Οι απειλές δεν πιάνουν»

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει την προσαγωγή του από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι αστυνομικοί τον σταμάτησαν κάτω από το σπίτι του και περιπολικό τον πήγε στη ΓΑΔΑ, όπου τον κράτησα για περίπου μία ώρα. «Αυτό πρέπει να έχει γίνει καμιά 20αριά φορές από τον Σεπτέμβριο», αναφέρει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, που κάνει λόγο για τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους «συντρόφους» του. «Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά και αναμενόμενα. Και οι παρακολουθήσεις και οι προσαγωγές και οι συλλήψεις, ακόμα και η φυλακή. Απλά πάρτε το χαμπάρι: Οι απειλές σε μας δεν πιάνουν», αναφέρει ακόμη μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του στελέχους του Ρουβίκωνα
«Σήμερα με σταμάτησαν ασφαλίτες κάτω από το σπίτι μου. Ήρθε περιπολικό μου έβαλαν χειροπέδες πισθάγκωνα, με φόρτωσαν και με πήγαν στον έκτο στην ΓΑΔΑ. Με κράτησαν καμιά ώρα και με άφησαν. Αυτό που μόλις σας έγραψα πρέπει να έχει γίνει (από Σεπτέμβρη) καμιά 20αριά φορές. Αυτήν την φορά όμως πρέπει να εντάσσεται σε μια λογική που λέει να με φορτώνουν και να με πηγαίνουν ΓΑΔΑ κάθε φορά που κάνει κάτι ο Ρουβίκωνας. Τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους συντρόφους απλά με μένα έχει σπάσει το κοντέρ.

Αντικειμενικός στόχος των συνεχόμενων προσαγωγών είναι η απενεργοποίηση και η κόπωση του υποκειμένου που υφίσταται την φθορά της συνεχόμενης πίεσης. By the book είναι σωστό και ως λογική, όταν όμως έχει να κάνει με φυσιολογικούς ανθρώπους και όχι με τρελοκομεία όπως είναι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του Ρουβίκωνα.

Τέλος πάντων μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά και αναμενόμενα. Και οι παρακολουθήσεις και οι προσαγωγές και οι συλλήψεις, ακόμα και η φυλακή. Απλά πάρτε το χαμπάρι: Οι απειλές σε μας δεν πιάνουν. Αν θέλετε να μας βάλετε τρομονόμο, βάλτε τον. Αν θέλετε να χώσετε φυλακή 1-2 από εμάς, κάντε το. Εσείς την δουλειά σας και εμείς την δική μας.
ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ».