Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της ότι ασέλγησε σε βάρος των παιδιών τους

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ηρακλείου η καταγγελία μιας μητέρας δύο παιδιών ότι ο πρώην σύζυγός της κακοποίησε σεξουαλικά την 7χρονη κόρη και τον 12χρονο γιο τους, η οποία εξετάζεται διεξοδικά από την Ασφάλεια που συνέλαβε τον 47χρονο πατέρα για άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες, όλα έγιναν τον περασμένο Αύγουστο όταν τα παιδιά έμεναν μαζί με τον πατέρα τους. Όπως ισχυρίζεται η μητέρα, πληροφορήθηκε από τα ίδια ότι η κόρη της κακοποιήθηκε επανειλημμένως από τον πατέρα της, ενώ ο 12χρονος μια φορά. Μετά την καταγγελία, τα αδελφάκια εξετάστηκαν από ιατροδικαστή ο οποίος δεν βρήκε ίχνη κακοποίησης, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έχει μεσολαβήσει, ενώ έχουν ήδη εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και έχουν δώσει καταθέσεις στην Ασφάλεια παρουσία του.

Ο 47χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, καθώς οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στο σπίτι του ένα αυτοσχέδιο όπλο και μικροποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών. Ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά ότι ασέλγησε στα παιδιά του και κάνει λόγο για σκευωρία.