Η άγνωστη ιστορία για την ημέρα των γενεθλίων της Μπέττυς (από Δέσποινα) Μαγγίρα! (ΦΩΤΟ)

Γιορτή και γενέθλια έχει σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα -που έχει βαφτιστεί Δέσποινα- και θέλησε να μοιραστεί δυο παιδικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί την ημέρα της γέννησής της.

«Γεννήθηκα 15αυγουστο !!! Της Παναγίας που λέμε κι εμείς. Παιδί ευλογημένο λέγανε ! Με βάλανε και Δέσποινα – θα με βαφτίζανε έτσι ούτως η άλλως λόγω της γιαγιάς της Σμυρνιάς – αλλά με περιμένανε στις 25! Ε είπα να τους κάνω έκπληξη, να ‘ρθω λίγο νωρίτερα μιας κι η μαμά μου είχε κουραστεί λόγω καλοκαιριού. Είχε πάει από βραδύς και στο μοναστήρι της Παναγίας που έχουμε στην Ξάνθη να ανάψει το κεράκι της και την παρακάλεσε να γεννήσει γρήγορα κι ομαλά μιας και δεν άντεχε άλλο – γεννήθηκα και 3800 ε!!! Μπαμπατσικια!!! Κάπως έτσι αποφάσισα να έρθω στον κόσμο λοιπόν…. πανηγυρικά!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

 Και συνέχισε: «Αλλά είχα από μικρό, ένα παράπονο. Ότι ποτέ δεν έκανα ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων να το ευχαριστηθώ!!! Είχα γενέθλια και γιορτή την ίδια μέρα – άρα ένα δώρο- και πάντα λείπανε οι άλλοι ή εμείς!!! Και αυτό ισχύει μέχρι τώρα ένεκα της μέρας ………. Αν λοιπόν ποτέ αποφασίσω να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ θα σας καλέσω όλους για να πάρω … και τα χρωστούμενα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!».