Η ΕΛ.ΑΣ έσωσε τους ειδικούς φρουρούς από τον «αγάπη μόνο»

Έμεινε με «αγάπη μόνο» ο Τάσος Ποτσέπης, που τελικά δεν θα ντυθεί στα μπλε ως ειδικός φρουρός, αφού κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ.! Παρά την πολύ υψηλή βαθμολογία που είχε συγκεντρώσει, δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, αντίθετα με τον  αδελφό του Κωνσταντίνο, ο οποίος κρίθηκε ικανός και πρόκειται να συμπεριληφθεί μεταξύ των νέων ειδικών φρουρών!

Ο Αναστάσιος Ποτσέπης είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για τις υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις, χάρη στα μόρια που πήρε. Έτσι, πέρασε την πόρτα των Πολυϊατρείων της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον αδελφό του για τις απαιτούμενες υγειονομικές εξετάσεις που θα έκριναν τελικά την εισαγωγή τους στην Αστυνομία ως ειδικοί φρουροί. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους και τα ψυχομετρικά τεστ, η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας παρέπεμψε τον 25χρονο σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε… απορριπτέο! Αντίθετα, κρίθηκε ικανός ο Κωνσταντίνος.

Ο 25χρονος από την Εδεσσα ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ δηλώνει, μεταξύ άλλων, celebrity, πορνοστάρ και συνοδός της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ξέφρενα χορευτικά events! Μάλιστα, επέλεξε να αυτοπροβληθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές φιλώντας τα… μπράτσα του με αυταρέσκεια και επίδειξη και με το motto «αγάπη μόνο»! Πρόσφατα αποφάσισε να υποβάλει τα δικαιολογητικά για εισαγωγή του στην ΕΛ.ΑΣ. μέσω της προκήρυξης για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών.

Η Espresso επικοινώνησε χθες με τον Τάσο Ποτσέπη. «Ημουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Στο παρελθόν ήμουν δόκιμος έφεδρος αξιωματικός  στις ειδικές δυνάμεις αλλά έκανα δεκατετράμηνη θητεία και όχι πενταετίας. Παρουσιάστηκα την Κυριακή κανονικά στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν ανά δεκάδες. Πρέπει να σας πω πως, σύμφωνα με κάποιες πηγές μου, ήξερα από πριν ότι θα με περνούσαν κόσκινο και ήθελαν να με κόψουν. Μάλιστα υπάρχει δημοσιευμένο άρθρο του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δημήτρη Κασιμάτη ο οποίος γνωστοποιεί την πιθανή μου απόρριψη για τεχνικούς λόγους από την επιτροπή των ψυχοτεχνικών» τόνισε και πρόσθεσε: «Ολοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά κι έπεσα θύμα bullying και διάκρισης, λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο.

Αφού περίμενα τρεισήμισι ώρες για να αποφασίσουν και μου είχαν κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι Δευτέρα πρωί παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο, ο οποίος με εξέτασε μία ώρα και 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα τη στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτήν του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την Ελληνική Αστυνομία». Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, πλέον θα κινηθεί νομικά.