Θρίλερ στη Δραπετσώνα: «Ολοκλήρωση του δράματος της οικογένειας Μαυρίκου» λέει ο Κούγιας! (BINTEO)

Ο ποινικολόγος αποκαλύπτει τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα του αδελφού του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η τραγική μάνα

Ενα απίστευτο δράμα αποκαλύφθηκε από τη βουτιά στο θάνατο που έκαναν με το αυτοκίνητό τους, σήμερα το πρωί, η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας.

Όπως αποκάλυψε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του δημοσιογράφου που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην Πόρσε που οδηγούσε στην Αττική οδό, ο αδλεφός του ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γεννετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο», όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας, θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.