Θρίλερ στο Αιγαίο με τις 2 φρεγάτες! Η μέρα που φτάσαμε ένα βήμα πριν το θερμό επεισόδιο!

Αποκαλύψεις για τη μέρα που το θρίλερ στο Αιγαίο μας έφερε μια ανάσα πριν το θερμό επεισόδιο έκανε ο πρωθυπουργός σε επιστολή του προς τον Γραμματέα του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε τι συνέβη εκείνες τις κρίσιμες ώρες και πώς αντέδρασαν οι 2 πλευρές λίγο μετά τη σύγκρουση των δυο φρεγατών. Της φρεγάτας «Λήμνος» και της «Kemal Reis».

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι οι δύο πλευρές συμφωνήσαν να μην κλιμακωθεί η κατάσταση, καθώς το περιστατικό δεν ήταν σκόπιμο.

Μάλιστα σημειώνει ότι η Ελλάδα δεν αποκάλυψε τίποτα για το συμβάν παρά μόνο όταν τα τουρκικά Μέσα παραποίησαν την αλήθεια, παρουσιάζοντας ένα περιστατικό που δεν συνέβη ποτέ.

Τα κρίσιμα λεπτά εκείνης της ημέρας μας έφεραν μια ανάσα πριν το θερμό επεισόδιο. Περίπου ένα μήνα μετά το θρίλερ στο Αιγαίο συνεχίζεται με τον Ερντογάν να κλιμακώνει την προκλητικότητα του και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμαιεύσει το λάθος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων ώστε να οδηγηθούμε σε ένα θερμό επεισόδιο στο οποίο η Τουρκία θα έχει το ρόλο του… θύματος. Αν θα τα καταφέρει θα φανεί τις επόμενες ώρες…