“Καμαρώστε” το… μπουμπούκι! Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθητές του στα Χανιά! Στη δημοσιότητα η ταυτότητα και η “πλούσια” δράση του!

Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπονάτο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά

Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δάσκαλου Αγγλικών, o οποίος φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων αγοριών ηλικίας από 11 έως 15 ετών που παρέσυρε στο σπίτι του με το πρόσχημα ότι θα τους έδινε tablet.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπονάτο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά, διέμενε παλιότερα στο εξωτερικό αλλά τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει και κατοικούσε σε περιοχή του δήμου Πλατανιά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 37χρονος φέρεται να προσέγγιζε παιδιά από οικογένειες που λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές για την εξ αποστάσεως διδασκαλία και τα δελέαζε ότι τα βοηθήσει.

τσαγ

O 37χρονος δάσκαλος απολογήθηκε για περίπου τέσσερις ώρες ενώπιον του ανακριτή Χανίων σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι ασελγούσε στα παιδιά και ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες προέρχονται από την γειτονιά.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα παιδιά αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα του, η οποία υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία. Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι μέχρι στιγμής η μόνη επίσημη, ενώ άλλοι τρεις ανήλικοι φέρονται να έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια που κατέσχεσε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 37χρονου και τον έστειλε στα εργαστήρια για να διερευνηθεί αν περιέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 37χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για πέντε περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.