Κορωνοϊός: Ανευθυνότητα χωρίς τέλος! Γέμισαν πάλι τις παραλίες της Αττικής Mάρτιο μήνα! Μέχρι και ρακέτες έπαιζαν! – Κοσμοσυρροή λες και είναι Μάιος και στη Χαλκιδική! ΕΛΕΟΣ!!! (ΦΩΤΟ)

Τελικά η ανευθυνότητα δεν έχει τέλος. Ακόμα και σήμερα μετά τις τόσες εκκλήσεις της Πολιτείας και των επιστημόνων και ενώ 13 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους και ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού συνεχώς αυξάνεται, υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν σε απόλυτη προτεραιότητα τη διασκέδασή τους. Αυτό αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από παραλίες που γέμισαν πάλι κόσμο! Λες και ο Ελληνας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς παραλία Μάρτιο μήνα!

Φωτογραφίες απόγευμα Σαββάτου στην παραλία Αλίμου:

alimos-kosmos-savvato__1_
alimos-kosmos-savvato__2_
alimos-kosmos-savvato__3_
alimos-kosmos-savvato__4_
alimos-kosmos-savvato__5_

Δείτε εικόνα από παραλία στη Βάρκιζα:

paralies-attikis

Εικόνα από Καβούρι:

kosmos_paralies_attiki__1_
kosmos_paralies_attiki__3_

Εδώ μικρός κόλπος στο παραλιακό μέτωπο της Βουλιαγμένης. Μέχρι και ρακέτες έπαιζαν, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε το Εθνος:

paralies-attikis-kosmos__2__2

Σχινιάς:

paralies-attikis-kosmos__3_
paralies-attikis-kosmos__1_

Και στη Θεσσαλονίκη, πολλοί πήγαν στις παραλίες της Χαλκιδικής. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Μάριος Πυρπασόπουλος, δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι «η μισή Θεσσαλονίκη έχει μετακομίσει στη Χαλκιδική». Επιπλεόν, αρκετά τηλεφωνήματα φτάνουν στο protothema.gr από κατοίκους της Χαλκιδικής, οι οποίοι όπως λένε χαρακτηριστικά «οι παραλίες έχουν τόσο κόσμο λες και είναι Μάιος».