Κορωνοϊός – Θήβα: Στο νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε

Νοσεί και ο ίδιος από κορωνοϊό – Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο – Στον «Ευαγγελισμό» διασωληνωμένη και η μητέρου του άτυχου κοριτσιού
Στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς νοσηλεύεται από χτες το απόγευμα και ο πατέρας της 16χρονης μαθήτριας από τη Θήβα που κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού την Τετάρτη το πρωί, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θήβας, κ. Γιώργο Αναστασίου, ο πατέρας της κοπέλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χτες το απόγευμα νοσώντας και ο ίδιος από κορωνοϊό.

Αρχικά, ο άνθρωπος είχε ήπια συμπτώματα ωστόσο η κατάσταση της υγείας του προφανώς επιιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Τραγική φιγούρα ο 22χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος δεν μπορεί να συνέλθει από τον θάνατο της αδερφής του και τώρα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των γονιών του οι οποίοι νοσηλεύονται και οι δύο με κορωνοϊό, με την μητέρα του να βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Για τα αίτια θανάτου της 16χρονης διατάχθηκε με εισαγγελική παραγγελία νεκροτομή η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Σκοπός της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες των θεράποντων ιατρών.