Κούγιας για Σφακιανάκη: «Δεν είναι δική του η κοκαϊνη»

Για την σύλληψη του Νότη Σφακιακανάκη μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αρνήθηκε πως ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η κοκαϊνη ήταν για προσωπική του χρήση.
Στον ANT1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη.

Ο ίδιος στην τοποθέτησή του αρνήθηκε πως ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η κοκαϊνη ήταν για προσωπική του χρήση.

Αναφερόμενος στο όπλο το οποίο είχε πάνω ο τραγουδιστής είπε πως έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, την οποία όμως δεν είχε ανανεώσει λόγω της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. «Το έχει γιατί δέχεται απειλές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Δεν του αρέσει να έχει σωματοφύλακες».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθει πως σε σχετική του ανακοίνωση, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως η κατηγορία της οπλοκατοχής αποδόθηκε στον πελάτη του, γιατί αυτός έχει έχει στην κατοχή του ένα  όπλο 9 χιλιοστών μάρκας Beretta, η άδεια του οποίου όμως δεν είχε ανανεωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα στην εν λόγω ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρεται πως ο Νότης Σφακιανάκης είχε το συγκεκριμένο όπλο επί δεκαετίες, για την προσωπική του ασφάλεια, λόγω της δουλειάς του, των ωρών που δούλευε αλλά και των χρημάτων που μετέφερε «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε αυτή.