Κυριάκος Βελόπουλος : Μέγα λάθος της ΝΔ – Αντί να επενδύσει στο Ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στηρίζει γερμανική εταιρεία που χρεoκόπησε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάλι ψέμματα λέει η κυβέρνηση! 

Παρέμβαση του Κυριάκου Βελόπουλου, προέδρου της Ελληνικής Λύσης

Για ακόμα μια φορά οι κυβερνώντες δείχνουν ότι δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος, αλλά αντίθετα τα επαναλαμβάνουν με ακόμα πιο προκλητικό τρόπο.

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τα εγκληματικά λάθη της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι δήθεν θα σώσει τη χώρα φέρνοντας μία εταιρεία που στη Γερμανία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και της κατάρρευσης. Όπως προκύπτει από μια απλή έρευνα στην γερμανική  Wikipedia.

Μπορεί να κοροϊδέψεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί να κοροϊδέψεις λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την Ελληνική Λύση όμως δεν μπορεί να την κοροϊδέψει ουδείς.

Με ψέματα και με μισές αλήθειες λοιπόν, δεν ασκείται σοβαρή πολιτική. Και τα ερωτήματα είναι συντριπτικά: Έχει κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία αίτηση πτώχευσης στην Γερμανία;

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δε στηρίζει την ελληνική εταιρεία η οποία ήδη κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στηρίζει μια γερμανική εταιρεία η οποία είναι στο καθεστώς της «ομπρελοχρεοκοπίας» κατά την γερμανική ορολογία; Ήτοι έχει καταθέσει αίτηση χρεωκοπίας και βρίσκεται σε αναμονή;

Αληθεύει επίσης ότι οι δήθεν «Γερμανοί» επενδυτές είναι στην ουσία Αλβανοί των Σκοπίων, που μάλιστα έχουν βραβευθεί προσωπικά από τον ανθέλληνα Γκρούεφσκι;
Διότι, εάν όντως ισχύουν τα διεθνή δημοσιεύματα, τότε η ελληνική κυβέρνηση φέρνει εδώ μία αποτυχημένη Γερμανική εταιρεία, για να την σώσει με τα κονδύλια της «πράσινης ανάπτυξης» από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης!

Αντί λοιπόν να «ανακάμψουν» οι ελληνικές εταιρείες, βοηθάμε να αναστηθούν γερμανικές.

Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει αντίστοιχη, αμιγώς ελληνική εταιρεία με έτοιμο προϊόν, που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αποσπώντας μάλιστα διθυραμβικές κριτικές.

Καιρός λοιπόν να σοβαρευτούμε, διότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Εάν δεν στηρίξουμε την ελληνική παραγωγή, την ελληνική δημιουργικότητα, την ελληνική οικονομία με εθνικό προστατευτισμό και αναπτυξιακό πατριωτισμό, θα μείνουμε έρμαια του χρέους εις το διηνεκές. Και ο χρεωμένος, παύει να είναι κυρίαρχος.

ΥΓ. Μία απλή ανάγνωση στην Wikipedia αρκεί ώστε να διαπιστώσει οποιοσδήποτε το ιστορικό της συγκεκριμένης εταιρείας. Αλλά φαίνεται ότι η κυβέρνηση μας περνά για ιθαγενείς που θαμπωνόμαστε με χάντρες.

ΥΓ2. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι ο κ. Ali Vezvaei, CEO της επενδυτικής που «διασώζει» την e.Go, υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της Siemens;