Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση»

Για την συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο και κατηγόρησε ευθέως για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου.
Τελειωμό όπως όλα δείχνουν δεν έχουν οι καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.

Στις νέες αυτές διαμαρτυρίες έρχεται να προστεθεί ακόμα μία, αυτή του Κώστα Αρζόγλου. Ο ηθοποιός μίλησε στο OPEN TV και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου και περιέγραψε με μελανά χρώματα την συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, για την οποία η Έλενα Ακρίτα είχε γράψει σε ανάρτηση της: «Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου “Ζητείται τενόρος” όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερις ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια – μια! – λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα. -Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε; -Σαν να έπεσε η χούντα».

«Νιώθω αμήχανα, να μιλάω για τέτοια πράγματα τα οποία είναι θλιβερά. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Επί μια σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα. Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση “Ζητείται τενόρος” και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή. Άλλαζε το κείμενο συνέχεια, κάθε ατακούλα. Έβαζε παρένθεση διάφορα πράγματα να μην τα χαρακτηρίσω… Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα – το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε αρχικά για να συνεχίσει:  «Η αντίληψη του “Εγώ είμαι και κανείς άλλος” κυριαρχούσε πολλές στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν ακουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε:  «Στην υπόκλιση της πρεμιέρας και ενώ κάτω ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες πήγε πιο μπροστά και υποκλίθηκε μόνος του ενώ ήταν μια ομαδική δουλειά, και όταν υποκλίθηκα εγώ έφαγα αγκωνιά. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυΐα από την ευφυΐα της ζωής», ενώ στο φινάλε των δηλώσεων του ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε και για τον Κώστα Σπυρόπουλο, για τον οποίο είπε: «Ο Κώστας είναι φίλος μου, δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα. Πιστεύω πως δεν ήταν στις προθέσεις του».