Κ. Βελόπουλος στον FOCUS FM: Διαφωνώ κάθετα με τη χρήση μάσκας, ειδικά σε παιδιά μικρής ηλικίας…(HXHTIKO)

Αντίθετος με τη χρήση μάσκας, ειδικά σε μικρούς μαθητές, εμφανίστηκε μιλώντας στον FOCUS FM ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης…

“Αν οι ειδικοί μας πουν ότι η μάσκα προφυλάσσει 100% τότε να το δεχτώ” σημείωσε. “Στην αρχή που δεν υπήρχαν μάσκες, μας έλεγαν ότι δεν προστατεύουν. Αργότερα, όταν οι φίλοι τους έκαναν εργοστάσια, άρχισαν να μας λένε ότι οι μάσκες είναι καλές και στην πορεία γίνονται υποχρεωτικές, για να οικονομάνε εκατομμύρια ευρώ οι κολλητοί τους” υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο δήλωσε: “Δεν είμαι εναντίον των εμβολίων, είμαι υπέρ του δικαιώματος να πει ο πολίτης θέλω ή δεν θέλω να εμβολιαστώ”.

“Επενδύουμε και καλά σε φίλους και συμμάχους (…) Ο μόνος σκοπός των Ευρωπαίων της κ. Μέρκελ είναι να βάλουν την Τουρκία στο τραπέζι ώστε να αποκομίσει ενέργεια από τη Μεσόγειο και μετά να αποκομίσουν και οι Γερμανοί ενέργεια διά της αντιμεταθετικής ιδιότητας. Όπου Τουρκία, βάλτε Γερμανία” είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και επανέλαβε ότι “ουσιαστικά, οι Ευρωπαίοι δεν μας στηρίζουν”.

Ακούστε όσα είπε ο Κ. Βελόπουλος στον FOCUS FM παρακάτω: