Μέμος Μπεγνής: Δεν μπορώ να συζώ, να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο, θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό! (βιντεο)

«Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες», είπε ο ηθοποιός

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Μέμος Μπεγνής κάνει σαφές ότι του αρέσει η μοναχικότητα και δεν έχει ανάγκη τη συντροφικότητα. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day μίλησε για το πως του αρέσει να είναι στην προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε πως είναι αρκετά μοναχικός και πως δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ, καθώς είναι κάτι που δεν του αρέσει.

«Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες. Είμαι πολύ μοναχικός. Δεν μπορώ να συζώ, να παντρευτώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό. Όσο ερωτευμένος κι αν είμαι, κουράζομαι πάρα πολύ. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ. Ντρέπομαι να πάρω γυναίκα να μου καθαρίζει το σπίτι», είπε.

Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στα social media: «Δεν αγοράζω ούτε followers ούτε likes στο Instagram, δεν με νοιάζει. Με βρίζουν στα social media όταν δεν τους απαντάω. Φίλε μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Υπάρχει πολλή αρρώστια στα social media».

https://www.youtube.com/watch?v=MJqLNMfgJG8&feature=emb_title