Μανιφέστο αστικού πολέμου ενόψει 6ης Δεκεμβρίου: «Κοκτέιλ» τρόμου με αναρχικούς και χούλιγκανς – Στόχος του οι καταστροφές & λεηλασίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

11 χρόνια από τα “Δεκεμβριανά” του 2008 η ημέρα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου έχει ανακηρυχθεί η “D Day” των ομάδων εκείνων που έχουν κάνει την αταξία και την βία τρόπος ζωής. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές έχουν περάσει στο παρασκήνιο και για αυτούς είναι ημέρα θλίψης, αλλά οι γνωστοί-άγνωστοι βλέπουν την μαύρη αυτή επέτειο, που χάθηκε ένα 16χρονο παιδί, σαν πάρτυ καταστροφής και λεηλασίας!

Η κατάσταση ειδικά φέτος μυρίζει μπαρούτι. Δεν είναι πια εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ που κάλυπτε τα μοσχοαναθρεμμένα του παιδιά των Εξαρχείων και η νέα κυβέρνηση τους έχει μπει στο μάτι.

Σε σημείο που υπόσχονται “νεκρό δεξιό”.

Επίσης το παζλ με μετανάστες και μπαχαλάκηδες, αλλά και χούλιγκανς έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Για εκείνη την μέρα.

Εδώ και χρόνια, αναρχικοί και χούλγιγκανς έχουν γίνει ένα, με κοινό στόχο της βία, οπότε οι αρχές ανησυχούν μήπως γίνουν επεισόδια με αφορμή το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο μπάσκετ σαν αποπροσανατολισμός για να τραβηχτούν εκεί αστυνομικές δυνάμεις και δώσουν χώρο στους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων να δράσουν πιο εύκολα!

Σε κάθε περίπτωση διψά για αίμα το παρακράτος της Αριστεράς και το κάλεσμα για την 6η Δεκεμβρίου των αναρχικών είναι ανησυχητικό. Συγκεκριμένα δεδομένου ότι την Πέμπτη τελειώνει και το τελεσίγραφο Χρυσοχοϊδη, σε κάλεσμά τους αναφέρουν:

“Απέναντι στις επιθέσεις κράτους και αφεντικών οι εξεγέρσεις μας θα γίνουν ο εφιάλτης τους. Κάλεσμα στις πορείες 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου λήγει η περίφημη προθεσμία του υπουργείου Δημόσιας τάξης προς «απομάκρυνση των καταληψιών» από τους χώρους στέγασής τους. Την ημέρα αυτή καλούμε όλους και όλες σε διαδήλωση ενάντια στην καταστολή, μην αναγνωρίζοντας καμία απόφαση του κράτους και κανένα τελεσίγραφο του υπουργείου Δημόσιας τάξης. Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου καλούμε επίσης σε πορεία μνήμης της εξέγερσης του 2008 για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι εκκενώσεις των χώρων αγώνα, η τρομοκράτηση συντρόφων με κάθε μέσο, η φυλάκιση των μεταναστών/ριων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, η ποινικοποίηση της παρουσίας μας στο δρόμο και η μπατσοκρατία στις γειτονιές δεν αφορούν μόνο ένα συγκεκριμένο κομμάτι της κοινωνίας όπως προσπαθούν να μας πείσουν το κράτος, οι μηχανισμοί του και τα μμε. Αφορούν τον καθένα και καθεμία από εμάς. Είναι η αρχή μιας νέας επίθεσης εναντίον όλων μας,μεταναστών/ριων, φοιτητών, εργαζομένων, ανέργων, αλλά και κάθε είδους «έκνομων» στα μάτια της εξουσίας. Μιας επίθεσης ενάντια σε όλη την τάξη των αντιστεκόμενων. Είναι η προσπάθεια απομόνωσής μας με σκοπό την υλική, πολιτική και κοινωνική μας εξόντωση.

Η επίθεση όμως στους αναρχικούς, στους αγωνιστές και τους χώρους που στεγάζουν τις συλλογικές μας αντιστάσεις μακροπρόθεσμα δεν μπορεί παρά να αποδειχτεί φρούδα για τα αφεντικά και το κράτος όπως διαχρονικά έχει συμβεί στο παρελθόν. Οι ιδέες και οι συνειδήσεις δεν εκκενώνονται, δεν γκρεμίζονται, ούτε «μπαζώνονται». Τα κινήματα πάντα αναδιπλώνονται και αντεπιτίθενται με ακόμα μαζικότερους όρους απέναντι στην καταπίεση και την ωμή καταστολή. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους στο δρόμο, με καθημερινές διαδηλώσεις, καταλήψεις και ανακαταλήψεις, δράσεις, μποϋκοτάζ και κάθε είδους επιθέσεις ενάντια στα αφεντικά και τις επιχειρήσεις τους, το κράτος και τα τσιράκια του , τους μπάτσους και τους ρουφιάνους τους.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ

-Πέμπτη 5/12 ώρα 18.00, πορεία Προπύλαια

-Παρασκευή 6/12 συμμετοχή στην πορεία μνήμης της εξέγερσης του 2008.

-Την Τρίτη, 3/12, ώρα 19.00 στο κτίριο Γκίνη ανοιχτή συνέλευση για την συνδιοργάνωση και περιφρούρηση του μπλοκ της πορείας της 5ης/12”

Στο πλαίσια του καλέσματος μάλιστα των πορειών για τις 6 Δεκέμβρη, έφτιαξαν και ένα βίντεο-κάλεσμα με σύνθημα:

11 χρόνια μετά η καταστολή μας απειλεί

11 χρόνια μετά η εξέγερση μας καλεί!

Δεν ξεχνάμε-Δεν συγχωρούμε

Στις 6 Δεκέμβρη όλοι στους δρόμους!

pentapostagma