ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την Μαφιόζικη εκτέλεση στο Περιστέρι: Ποιος ήταν το θύμα της δολοφονίας στη καφετέρια του Παπαγιάννη – Το «άγνωστο» παρελθόν του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Περιστέρι: Θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας νεαρού άνδρα σε καφετέρια στο Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, με το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται σιγά-σιγά.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το θύμα είναι ένας 25χρονος τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγή ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Ωστόσο, το θύμα είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το δελτίο του Open, η σύλληψή του είχε γίνει το 2018. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έρευνα σε βάρος του με σκοπό να διαπιστωθεί εάν είχε οποιαδήποτε σχέση με παράνομα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Ωστόσο από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.

ΝΕΑ ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη μαφιόζικη δολοφονία στο Περιστέρι στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη:

Παρ’ όλα αυτά η Αστυνομία ρίχνει μεγάλο βάρος στην κατάθεση της συζύγου του – ο 25χρονος παντρεύτηκε το 2018, λίγο καιρό αφότου ήρθε στην Ελλάδα-, ενώ οι αστυνομικοί την ρωτούν με ποιον είχε ραντεβού το θύμα.

Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ξέρει το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού ο άτυχος άνδρας, ενώ προσθέτει πως δεν ήξερε που θα πήγαινε. Επιπλέον, σε αυτή τη φάση η γυναίκα του 25χρονου δεν θέλει να αποκαλύψει εάν είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα στο παρελθόν.

Φωτορεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα