Μετανάστες στον Έβρο: Νέος γύρος επεισοδίων στις Καστανιές με ρίψη δακρυγόνων – Δείτε βίντεο

Μετανάστες στον Έβρο: Ρίψη δακρυγόνων κοντά στο φυλάκιο των Καστανιών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια και την προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων στρατοχωροφυλάκων

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται από το πρωί του Σαββάτου στο φυλάκιο των Καστανιών, με ρίψη δακρυγόνων και καπνογόνων από τους Τούρκους και περισσότερους μετανάστες να συγκεντρώνονται στην περιοχή.

Βίντεο που μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης δείχνουν μετανάστες με εκσφενδονίζουν πέτρες και δακρυγόνα προς την ελληνική πλερά.

Δείτε το βίντεο του RT:


Όπως μπορεί κανείς να δει στις εικόνες που μετέδωσε το RT, η ατμόσφαιρα για κάποια ώρα είχε γίνει αποπνικτική, καθώς η «πολιορκία» στο σημείο συνεχίζεται για ένατη συνεχόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του grtimes.gr, νωρίτερα το πρωί δεν υπήρχαν επεισόδια κατά μήκος του φράχτη και επικρατούσε σχετική ηρεμία, με τους άνδρες του στρατού να αναπαύονται μετά από τη χτεσινή νύχτα έντασης στα σύνορα του Έβρου με την Τουρκία.

https://www.youtube.com/watch?v=en5i4E14cWo&feature=emb_title

Ωστόσο, όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότερα άτομα συγκεντρώνονται στα σύνορα και η ένταση αυξάνεται. Δείτε φωτογραφίες που διακρίνονται Τούρκοι στρατοχωροφύλακες να παρατάσσονται πριν αρχίσει η ρίψη των δακρυγόνων: