Νάσος Κωνσταντίνου: Η «μαύρη» μέρα της δολοφονίας

Σαν σήμερα, τρία χρόνια πριν, στις 27 Απριλίου του 2017 ο οπαδός του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα, που του στέρησε τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα…
Το περιστατικό συνέβη μετά τον ημιτελικό κυπέλλου των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Παναθηναϊκό επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, όταν ο Νάσος επέστρεφε από την αναμέτρηση της Τούμπας και κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε εκείνον και έναν φίλο του ενώ θύματα επίθεσης από τους ίδιους δράστες είχαν γίνει κι άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο Κύπριος οπαδός στην προσπάθεια που έκανε, για να γλιτώσει από την επίθεση «κουκουλοφόρων χούλιγκαν» παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου του 2017 ο Νάσος «λύγισε», βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους φίλους του αγαπημένου του ΠΑΟΚ.

Το δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έκρινε ένοχους τους δύο από τους πέντε νεαρούς άνδρες, ηλικίας 19 έως 31 ετών, που είχαν κατηγορηθεί, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού.

Στη δικαστική μάχη που έδωσαν και δίνουν ακόμη για δικαίωση δίπλα στην οικογένεια του Νάσου βρίσκονται απλοί ανώνυμοι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης.

sportime.gr