Νέα κατάθεση-σοκ για τον εκλεκτό της κυβέρνησης Δ.Λιγνάδη: «Έδινε σε παιδιά ναρκωτικά & τους πρότεινε ερωτικές πράξεις»

Σημαντική κατάθεση σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, φέρεται να δόθηκε χθες το βράδυ στον αρμόδιο εισαγγελέα από νεαρό άνδρα ο οποίος επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου.

Να σημειωθεί πως ο 25χρονος χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης όταν ήταν 14 ετών το 2010 τον βίασε αφού πρώτα το προσέγγισε και του υποσχέθηκε καριέρα στο χώρο του θεάτρου. Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Τώρα, ο νέος μάρτυρας που κλήθηκε στην εισαγγελία, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες πως ο 25χρονος μηνυτής λέει αλήθεια για τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη.

Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι είχε βρεθεί και ο ίδιος το σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του και πως εκείνος τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Τέλος ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Ο νέος μάρτυρας, δηλαδή, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 25χρονου κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη όπως ο ίδιος την αντιλήφθηκε όταν πήγε στο σπίτι του μαζί με τα άλλα άτομα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διορίστηκε από την κυβέρνηση απευθείας ως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για «λόγους δημοσίου συμφέροντος», ενώ πριν περίπου 8 χρόνια είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών μετά από καταγγελίες ότι μπαινόβγαιναν ανήλικα στο σπίτι του στο Μεταξουργείο από το οποίο ακούγονταν κλάματα και κραυγές, για κάποιο «άγνωστο» λόγο όμως η έρευνα σταμάτησε.

Επίσης η κυβέρνηση για κάποιο περίεργο λόγο άργησε χαρακτηριστικά να παραιτήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη από διευθυντή του Εθνικού, μάλιστα στην αρχή τον κάλυψε, ενώ μέχρι στιγμής δεν παραιτεί ούτε την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη!